Arrangera själv din konferens, kurs eller utbilding på natursköna Herresta Lada


Herresta Lada är den perfekta platsen för att arrangera din konferens, utbildning eller ditt möte. Den klassiska lantliga men samtidigt fräscha miljön gör ditt arrangemang attraktivt, spännande och annorlunda. Herresta Lada ligger nära Arlanda och bara en kort bit bort från E4 mellan Stockholm och Uppsala – på landet nära staden. Platsen är vacker, lugn och avskild samtidigt som den är anpassad för olika typer av aktiviteter för företag, organisationer och föreningar. Här finns flera attraktiva konferenslokaler och gott om kostnadsfria p-platser. Möjligheter finns också att vara både inomhus och utomhus, ostört utan andra gäster.

Vill du veta mer?

Begär offert  »Bli uppringd  »

Heléne: 0735-465610 | Tord: 070-2011430 | tord@herrestalada.com

För dig som vill hantera din konferens, utbildning eller ditt möte själv finns möjligheter att enbart hyra lokalerna och den utrustning du behöver. Du tar i övrigt själv hand om det praktiska och administrativa, vilket gör det till ett budgetmässigt mycket fördelaktigt alternativ.

 

 

 

 

 

Exempelvis möblerar du själv om i lokalerna efter eget behov. Du (och dina gäster) ordnar med mat och fika i något av våra kök. Och ni tar själva med er t ex block, pennor och annat deltagarmaterial som ni behöver.

Du kanske har intresse av att ha avskildhet, att finna ett attraktivt budgetalternativ eller helt enkelt gillar att själv hålla i alla delmoment. Vi kan anpassa din konferensbokning flexibelt utifrån dina specifika behov och önskemål.

Lokalerna är inhysta i en charmig äldre lada som nyligen renoverats och inretts just för konferensändamål. Lokalerna är fullt utrustade för att hålla moderna konferenser, utbildningar och möten. Det innebär att lokalerna är utrustade med whiteboard, blädderblad, projektor, ljudanläggning, wifi, möbler, matsal, kök, anteckningsblock och pennor mm.

Övernattningsmöjligheter kan också erbjudas för den mindre gruppen.

Kom gärna och besök oss för att själv se platsen och dess möjligheter.


Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer(frivilligt)

Ditt meddelande