Luta dig tillbaka och låt oss förebereda allt inför och under din konferens


Herresta Lada är den perfekta platsen för att arrangera din konferens, utbildning eller ditt möte. Den klassiska lantliga men samtidigt fräscha miljön gör ditt arrangemang attraktivt, spännande och annorlunda. Herresta Lada ligger nära Arlanda och bara en kort bit bort från E4 mellan Stockholm och Uppsala – På landet nära staden. Platsen är vacker, lugn och avskild samtidigt som den är anpassad för olika typer av aktiviteter för företag, organisationer och föreningar.

Vill du veta mer?

Begär offert  »Bli uppringd  »

Heléne: 0735-465610 | Tord: 070-2011430 | tord@herrestalada.com

Här finns flera attraktiva konferenslokaler och kostnadsfria p-platser. Möjligheter finns också att vara både inomhus och utomhus, ostört utan andra gäster.

Vi som värdpar är erfarna och väletablerade organisationskonsulter, varför vi också kan erbjuda utvecklingsstöd för din arbetsgrupp, föreläsningar kring intressanta teman, teambuildning, processledning m m. Välkommen att läs mera på INDEA och om oss som värdpar.

 

IMG_1102

Lokalerna är inhysta i en charmig äldre lada som nyligen renoverats och inretts just för konferensändamål. Lokalerna är fullt utrustade för att hålla moderna konferenser, utbildningar och möten. Det innebär att lokalerna är utrustade med whiteboard, blädderblad, projektor och duk, ljudanläggning, wifi, konferensmöbler, anteckningsblock och pennor mm.

För- och eftermiddagsfika ordnas direkt på plats. För lunch- eller middagsmåltider har vi ett väletablerat samarbete med lokala cateringföretag av hög kvalitet och som erbjuder många olika smakriktningar och kostönskemål. I övrigt erbjuds förstås frukt- och godisskålar, dryck och annat som önskas, inte minst konferensservice av olika slag.

Övernattningsmöjligheter kan också erbjudas för den mindre gruppen.

Kom gärna och besök oss för att själv se platsen och dess möjligheter!


Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer(frivilligt)

Ditt meddelande