Investera i ett ladutak 2


Att bli med en gård är intressant. Just när man som bäst planerar spännande utvecklingsinvesteringar av olika slag till nästa säsong, såsom växthus, nytt energisystem, trädgårdsdesign mm kommer verkligheten farande bara så där brutalt. En stor lada håller helt enkelt på att rasa ihop på grund av ett gammalt tak som börjat röra på sig. Bara vetskapen om allt som står i ladan gör en lite skakig om taket skulle ramla in.

Så ut med offertförfrågningar, försöka utvärdera och förstå dem (mest läskigt att titta på slutsumman :-)). Och sen till sist trycka på knappen – vi räknar med att komma igång till våren. Ett takbyte blev dessutom inte bara ett takbyte; en lång- och en kortvägg tvingade sig också in (och då pratar vi lååång). Även om man kan leva ganska snålt i vardagen är det investeringarna som kräver ekonomi då stora hus ofta kräver stora investeringar – i alla fall i detta fallet!

Nu ska den vågiga taknocken på ladan bytas.Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

2 thoughts on “Investera i ett ladutak

  • Erik Zachrison

    Hallå Heléne och Tord, läste er blogg under rubrik ”investera i ett ladutak”. Spännande. Är detta en uppmaning till oss läsare att vara med och investera i ett tak på Herresta? Eller är det bara en kommentar från er hur ni önskar investera? Hur som helst, önskar ni ett bidrag till ert projekt? Jag är med! /Erik Z, Nacka som njuter av att då och då kunna besöka Herresta Lada …


[wysija_form id="2"]