Café & Butik


Våra öppethelger över året

Några helger per år har vi glädjen att öppna dörrarna till vår butik och mysiga café med hembakt bröd och ekologiska råvaror. Vi tackar våra härliga kunder för att så många hittar hit, till stor glädje för oss! I butiken erbjuder vi lokalt hantverk och vackra inredningsartiklar. Ofta har vi också en eller flera konstnärer som ställer ut sina verk. Njut av lantluften och utsikten från uteverandan under säsong. Eller slå dig ner och värm dig intill vår vedeldade braskamin.

Normalt har vi öppet helgerna runt andra och tredje advent samt i samband med Vårrundan i Odensala, vilken i år infaller den 28-29 april.

Vi har öppet nästa gång under Vårrundan i Odensala, den 28-29 april 2018.
Öppettiderna är mellan kl 11-17.
Varmt välkommen!

 

 

 

 

Café och butik öppet 28-29 april, kl 11-17

Presentbutiken och vårt ekologiska café har traditionsenligt öppet helgen då det är konstrunda här i Odensala, 28-29 april. Du kan fika och äta hembakt, kika på våra utställningar och hitta något fint i vår butik. I trädgården har vi nya, fina uteplatser redo att invigas. Våra utställare är: Dan Rennéus, skulptör  Ella […]


Julmarknaden blev en succé 3

  Vi tackar alla våra trevliga gäster och utställare för fina öppetdagar med en härlig stämning!    Nästa gång vi har öppet blir under Konstrundan i Odensala, den 28-29 april, kl 11-17 båda dagarna. Varmt välkommen då!